Musiknytt

Fanny Mae and The Dynamite Believers debutalbum kan nu förbeställas

By  | 

Få band har rönt så mycket intresse som Fanny Mae and The Dynamite Believers på den senaste tiden. Deras mix av Rockabilly, Blues, Swing & rotmusik överhuvudtaget i kombination med deras energiska & känslofyllda liveframträdanden har snabbt gett dom många fans.

Fanny Mae and The Dynamite Believers debutalbum kan nu förbeställas Fanny Mae and The Dynamite Believers stora önskan är att få dela med sig av sin musik, kärlek och magi till hela världen.

Efter att ha nått framgångar med bandet Monastir kom det en tid av hårda prövningar för Fanny Wedmark som hon egentligen heter, först förolyckades hennes lillebror som stod henne mycket nära vilket gav henne en stor sorg & saknad, sedan drabbades hon av allvarlig sjukdom. Under denna tunga period kom hon i kontakt med två av medlemmarna i bandet, Isak och Pontus, indirekt pga av hennes lillebror faktiskt, de två blev ett stort stöd genom hela sjukdomsperioden, de blev en treenighet som visste att hon skulle bli frisk igen, vilket hon blev.

En dag träffade de trummisen Olle, det visade sig att han var en av dem, de möttes upp och skulle repa men det blev mest prat och fika, likafullt var han med på gigget den kommande helgen, det var naturligt liksom. När de väl började spela ute spred sig ordet snabbt, deras äkthet, magi & glädje togs emot med öppna armar, en spelning ledde till en annan och det rullade på.

Nu är de äntligen redo att låta världen ta del av deras musik med debutalbumet.
Att beskriva bandets musik är inte det lättaste, det är en kokande kittel där man stoppat ner en massa influenser som: Swing, Blues, Rockabilly, Burlesque, Rock, Jazz.
Fanny säger det bäst själv: ” Tillsammans tror vi på varandra, mina pojkar är mina dynamiter. Vi tror på magi! Vi ÄR Fanny Mae and The Dynamite Believers!”

Live Love-Give Love!

Låtlista:
01. Sunny Day
02. Time Don’t Heal Every Wound
03. Hipshakin’
04. Condition Unknown
05. Dream Lover
06. A Place In My Heart
07. Can’t Stand Your Love
08. Rocket Scientist
09. Right Here Again
10. Create Your Destiny
11. This N That
12. The Sign
13. Stand Up

Smakprov:

Förbeställ “Live Love, Give Love” via Ginza.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *