Reportage

Svårt att välja film inför filmkvällen?

By  | 

På vinterkvällarna kan det vara skönt att inta soffan med chips, dip och läsk, men tyvärr är det sällan som det finns något bra på TV’n. Här är några tips om filmer som både finns ute nu eller kommer ha premiär inom kort som kan rädda vinterkvällarna.


DEUCE OF SPADES

Genrer: Drama
Speltid: 130 min
Ej utgiven (Kommer under 2010)
Deuce Of Spades
En ung tjej hittar ett brev i sin Ford Roadster från 1932. Brevet visar sig vara ett kärleksbrev från 1955 och är skrivet av dåvarande ägaren av Forden, Johnny Callaway. Tjejen blir berörd av kärleksbrevet och beslutar sig för att spåra brevskrivaren och rodägaren Johnny och hans tilltänkta samt att forska i själva roddens förflutna.

Det är grundstoryn för nästa stora filmhändelse. Med återblickar drygt femtio år tillbaka får man följa Johnny Callaway och rodden i dragracing, polisjakt och annat spännande. Filmens speltid är 130 minuter varav ungefär trettio minuter är i nutid, resten utspelas på femtiotalet och stor vikt har lagts på att skildra bilar, hotrodders och miljöer så autentiskt som möjligt.

Filmen släpps som sagt under 2010, så håll ett öga här på Bad Ass Lifestyle, vi återkommer om detta.
Trots att filmen inte är utgiven ville jag dela med mig detta för det verkar vara en rent av SKITBRA film.
Anledningen till att jag tog med denna är i reklamsyfte och ville upplysa er om denna film.

Filmtrailer:
[responsivevideo]

[/responsivevideo]
NOTIS: Läs vår recension på Deuce Of Spades från 2011


Film nummer 2

ROCKABILLY BABY

Genrer: Drama
Speltid: 88 Min
Utgiven: 2009
ROCKABILLY BABYBaby Boy Watkins, ett piano-spelande kombination av Jerry Lee Lewis, Little Richard och Elvis, slutligen kommer hans stora genombrott och blir inbjuden att spela i Nashville Jubilee.

Baby Boy syster, Jollene dyker upp backstage på Nashville Jubilee och ber Baby Boy att sluta sjunga för folk han inte känner och återvända hem med henne till hjälp med sin sjuka mamma.

“Rockabilly Baby” är en berg-och dalbana, känslor, proppfulla av  ursprunglig rockabilly musik. Det var födelsen av det vi kallar idag, rock ‘n’ roll, som till tonerna av en hjärtkramande historia.
Det var Rockabilly Era. När det var över, var ingenting någonsin riktigt samma.

 

 

 

Filmtrailer:
[responsivevideo]

[/responsivevideo]


Film nummer 3

HOT ROD GIRLS SAVE THE WORLD

Genrer: Sci-Fi/Thriller
Speltid: 121 min
Utgiven: 2009
HOT ROD GIRLS SAVE THE WORLDJournalist Vanessa Trojan (Lindsay Calkins) skickas till “Anywhere, Washington, ” för att göra ett reportage om två kvinnliga racing legender.

När kvinnorna, Jo Leene Dodge (Melene Marie Brown) och Betty Petty (Kimberly Lynn Layfield), tar henne till ett rockabilly party, plötsligt lyser himlen upp av ett sken som gör att alla på partyt plötsligt börjar må dåligt.
Festen avslutas med en enorm kamp mellan Jo Leene och hennes svartsjuk rival Vikki Lee. Nästa morgon Vicki Lee har försvunnit, efter sig lämnat endast ett fåtal avskurna fingrar på sätet i sin bil.

Jo Leene anklagas för mordet. Men när fler människor dyker upp försvunna eller döda, inser Anywhere enda detektiv, Detective Lloyd (Jimmi Davies), att detta är mycket större än en enkel mordfall.

 

 

Filmtrailer:
[responsivevideo]

[/responsivevideo]

Köp filmen på>> www.amazon.com


Jag söker efter fler tips på relaterade filmer, nya som gamla. Skicka iväg ett mail eller skriv en kommentar här.
Och tips om vart man kan köpa filmerna är alltid välkommet 🙂
//Frank
Frank@badasslifestyle.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *