Musiknytt

The Pinstripes släpper sitt tredje album!

By  | 

The Pinstripes släpper sitt tredje album som bär titeln “Still Kickin'”. Och som den tidigare skivan “Road From Hell” är även “Still Kickin'” utgiven på det Schweiziska skivbolaget TCY-Records.

newcd_thepinstripes-stillkickin_coverThe Pinstripes nya skiva “Still Kickin'” innehåller 13 låtar och flertalet låtar är självskrivit material, två utav låtarna är dessutom på tyska. Inriktningen på skivan är en blandning mellan stilar som rockabilly till psychobilly.

The Pinstripes repertoar består av egna kompositioner och moderna covers på såsom Jimy Hendrix, AC / DC, Motorhead och Chris Rea som levereras i deras egen “kick-ass rockabilly stil”. Med många framträdanden på olika festivaler och klubbar i mindre eller stora utomhusevenemang, har detta band skaffat sig en nationell och internationell fanskara, så som i Schweiz, Österrike, England, Tjeckien och Norge.

Detta band inte bara övertygar genom sina musikaliska färdigheter på CD, utan också genom sina omväxlande och svettiga liveuppträdanden.

 

 

Låtlista:
01. Let’s get on
02. Breaking the law
03. Rumble man
04. Man lebt nur einmal
05. Hot rod race
06. Stay tonight
07. Hot little Mama
08. Zombie walk
09. El Cid
10. Tank voll Sprit
11. Twilight zone
12. Cheat on me
13. Locomotive breath

Smakprov:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *