Musik Video

Exklusiv premiär för John Bull Gang musikvideo “So Real”.

By  | 

Nu har du chansen att se JOHN BULL GANG musikvideo “So Real” före alla andra då BadAssLifestyle.se exklusivt premiärvisar videon. Kolla in den i spelaren nedan!

Låten “So Real” finns med på bandets debutalbum “Shoot” som släpptes i juli 2013 (finns på Spotify och iTunes), videon är en komposition som innehåller live footage från Live Green Festival 2013 som en del av Live In Hindsight™ projectet initierats av ABFKTIV.

John Bull Gang är ett Rockabilly/Rock’n’Roll-band från Emmaboda som består av Carl Sjöqvist – Sång/Gitarr, Henrik “Bille” Rudenborg – Trummor, Anton Karlsson – Ståbas/Sång och Daniel Carlén – Gitarr/sång.
John Bull Gang gör allt de kan för att köra över sin publik likt en långtradare när de drar igång med sin – allt annat än lugna – variant av punkig rockabilly. Med en sjätteplats i riksfinalen av Livekarusellen och förbandsgig till bl.a. Top Cats, John Lindberg Trio och The Refreshments, och spelningar på diverse festivaler och stadsfester är de redo att göra avstamp i musikhistorian och det med råge.

Foto: Jona Bjurman & Leo Åkesson
Post-Produktion: Leo Åkesson, http://leoakesson.com
För mer information om Live In Hindsight ™ initiativ, skicka en förfrågan till abfktiv@gmail.com

John Bull Gang ligger även under vår BAND PROMOTION: BadAss Promotion – John Bull Gang (öppnas i ny flik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *