Nöjesnytt

Förhandslyssna på Rhythm Sophie’s kommande album!

By  | 

Miss Rhythm Sophie, kanske mest känd för oss nordbor för youtube-klippet där hon tillsammans med Tom Stormy Trio gör sin version på klassikern “Finders Keepers”.
Äntligen är ett album med Rhythm Sophie planerad, skivsläppet kommer att äga rum 2014 men ni kan redan nu lyssna på en låt från det stundande albumet!

Det tog inte lång tid för Rhythm Sophie att blev känd för sin fantastiska röst och stil, nu turnerar hon hela tiden runt om i hemlandet Ungern, liksom i Europa är hon ute på turné, hon har spelat i bland annat Kroatien, Rumänien, Österrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna. Dessutom har hon även gjort radio och TV framträdanden regelbundet och gjort fantastiska inspelningar emellanåt.

Rhythm Sophie är en mångsidig person, från att få vemsomhelst att hamna i rätt stämning när hon sjunger Blues endast med en gitarrist eller en pianist på de mest rökigaste barer till att få vemsomhelst att skrika, vråla och dansa loss och ha en fantastisk upplevelse när hon sjunger jumpin’ Rhythm and Blues med sitt kompband Mister Twist. Förutom Rhythm & Blues finns även Gospel, Country, Western och Rockabilly med på repertoaren.

Frontcover, Backcover & PromoCDMen trots sin populäritet har inga skivor givits ut med henne utan det är först nu som ett album är pågång, det är på Rydell’s Records med bas i Frankrike som kommer att ge ut denna CD.
Låten som Rhythm Sophie presenterar här heter ”I’m Gonna Tell My Father” och är skriven av Charles Calhoun som ligger bakom bland andra hiten ”Shake, Rattle and Roll”.
Rhythm Sophie kompas av Rydell’s Records studiomusiker, Sebastian Bluschke (Gitarr), Stefan Klöbzig (Gitarr), Patrik Kossek (Kontrabas), Lars Müller (Trummor), Freddy PohardyRiteau (Saxofon) och Jean-Pierre Cardot (Piano)

Rhythm Sophie’s album kommer vara tillgänglig på www.rocking-all-life-long.com när den släpps, men du kan redan nu förbeställa den och få 20% rabatt!

Lyssna på ”I’m Gonna Tell My Father” med Rhythm Sophie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *