Musiknytt

Nytt album med The Rocker Covers i Oktober!

By  | 

The Rocker Covers släpper ett nytt album under hösten, titeln på albumet är “New Old Stock”.

newcd_therockercovers-newoldstock_cover
Scott Milson (Coffin Nails och Rock-It Dogs) Kris Passmore och Ian Bostic (Rock-It Dogs) lilla projekt The Rocker Covers är tillbaka efter succéalbumet “Revved Up” från 2011. Nu har dem samlat ihop en gedigen samling av låtar från det heliga 50-talet fram till dagens hits som dem gör sina versioner på. Albumet heter “New Old Stock” och ges ut av skivbolaget Greystone Records som även ligger bakom utgivningen på “Revved Up”.
Och då som nu säger jag:

The Rocker Covers är allt vad The Baseballs inte är, det känns tråkigt att nämna tyskarna i detta sammanhang men det gör jag för att ni som hatar The Baseballs har fått ett annorlunda band med mer stake, mer rockabilly, mer råhet och som gör musiken med känsla och ödmjukhet till skillnad från The Baseballs som gör detta för att bli ett mainstreamband som lirar covers på ett särskilt sätt.
Och för er som älskar The Baseballs vill jag att ni öppnar ögonen och vaxar ur öronen och tar i akt och upptäcker att andra också kan göra covers, kanske på ett bättre sätt eller på ett sämre sätt.

– slutcitat.

Smakprov:

“New Old Stock” kommer att släppas på CD och som download, mer info om vart och hur ni får tag på skivan hittar ni på The Rocker Covers hemsida: www.therockercovers.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *