Om BadAssLifestyle.se

 


Om BadAssLifestyle.se

BadAssLifestyle.se är ett online magasin med inriktning på: Rockabilly, 50-60-tals rock ‘n’ roll, Teddyboy, Psychobilly, Doo Wop, Country. Med andra ord roots musik. Och självklart livsstilarna kring dessa musikgenrers exempelvis rockabilly-kulturen och raggarkulturen. I det ingår artiklar baserade på intervjuer, recensioner av skivor, singlar, videos och konserter.
Grunden lades 2008 av Frank Ottosson med hjälp av “Hacke”. 13 Januari 2009 lanserades BadAss Lifestyle för första gången och då under domänen badasslifestyle.info.se  Något år senare skaffades domänen BadAssLifestyle.se, samtidigt bytte vi “namn” till BadAssLifestyle.se

Namnet:
Namnet ”BadAss Lifestyle” betyder Tuff/Hård Livsstil, det var Hacke och Frank som kom fram till det namnet. Och vilket annat namn passar, musiken vi skriver om och lyssnar på dagligen är verkligen tuff och hård. V8:or, snygga brudar, djävulen, eldflammor, helvetet, snabba bilar, tatueringar etc är ett återkommande ämne inom rockabilly/rock ‘n’ roll och psychobilly musiken. Så visst är dessa musikstilar hårda och tuffa?? Lyssnar man på dessa musikgenrers så börjar man sakta men säkert utforma det till en livsstil! Så därför passar namnet.

Från 2015 drivs sajten av Telegraf Production.

Alla typer av material(promos, provexemplar mm)skickas till:

Telegraf Production
Hovlandav 28
66332 Skoghall

Digital material och kontakt till:
info@badasslifestyle.se