Musiknytt

Här är den, albumet som är ett måste för alla Eddie Meduza fans! Jag Och Min Far med Eddie Meduza och sonen Anders Norstedt

By  | 

Nu kommer en riktig bomb för alla Meduza-fans! En CD fylld med material som inte varit släppt sedan tidigare överhuvudtaget!

 Jag Och Min Far med Eddie Meduza och sonen Anders Norstedt Allt började med ett samtal från Eddies son Anders “Welen” Norstedt till skivbolaget Atenzia där han berättade att han hade inspelningar som han spelade in under mitten på 80-talet med sin pappa. Både låtar och sketcher. Det var det enda sättet att umgås med Farsan berättade Anders. Sagt och gjort – efter att skivbolaget fick höra materialet och blivit oerhört positivt överraskade över materialet bestämde de sig för att släppa det tillsammans med Anders. Dessutom ligger det med tre stycken bonuslåtar med Anders nuvarande band – Norstedtz där han visar att han är far sin upp i dan!

“Det är tidigt 80-tal, jag sitter på tåget på väg till min pappa. I fickan har jag en kassett, fylld med allehanda dumheter, nu ska den snart bli påfylld med mera. Det var så man umgicks med farsan, man spelade in. Vi gjorde många andra grejer också, fiska, plocka svamp (farsan älskade kantareller), shoppa, käka på restaurang med mera, men inspelning var det primära. Jag ser fram emot att möta pappa på Växjö station. Han är där med Hanne i deras röda Opel. Sedan väntar en ca 4 mil åktur till hans hem. Min pappa har en studio, det är precis skitkul. Jag vet vid det här laget hur det kommer arta sig: hem, inta rummet, packa upp väskan, ta en kopp kaffe och sedan, ut i studion. Jag minns vår tid tillsammans med värme och kärlek, en bra tid i en “börjar-bli-vuxens-liv”

Låtlista:
01. Slagsmål
02. Idioternas afton
03. Byfånar
04. Scizofreniklubben
05. Radiohandeln
06. Lanthandeln
07. Hos doktorn
09. Fredriksbergsskolan
10. We are vikings
11. Mellantjöt
12. Rockhead
13. Masturberar
14. Ronka
15. Skattmasen (Norstedtz feat Anders Norstedt)
16. Min stereo (Norstedtz feat Anders Norstedt)
17. Dä va ett djävla liv (Norstedtz feat Anders Norstedt)

Smakprov på Sketchen Hos doktorn finns här:
http://www.podsnack.com/5DE7EE58B7A/a198y39n

Förbeställ den fraktfritt på Ginza.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *