Nöjesnytt

The Burlesque Assassins – En film av Jonathan Joffe

By  | 

The Burlesque Assassins. en vacker, dödligt, och ett viktig vapen i kriget mot tyranni som hotar vår frihet. Skapad under andra världskriget av Johnny Valentine och Katarina Molotov, The Burlesque Assassins använder sig av den kvinnliga charmen i danslokaler för att lura in sig inom dödande avstånd av de topprankade medlemmarna i den nazistiska regimen.
Deras uppdrag, FÖRFÖRA OCH FÖRSTÖRA.

I slutet av Andra Världskriget fanns det dock ett sista uppdrag för Johnny och Katarina, att spåra upp ett hemligt och skrämmande vapen… Den nazistiska Atomic Death Ray! Men Death Ray kom undan deras grepp.
Det Kalla Kriget som har sin början tvingar våra älskare Johnny och Katarina att separeras då Johnny är från väst och Katarina är från öst, och nu tar en tävling för att återvinna det diaboliska vapnet sin början. Vid varje möte mellan Johnny och Katarina som spionerar för var sin sida finns det en liten chans för de älskande att träffas igen.

10 år senare rekryteras en ung Rock ‘N’ Roll brottsling som heter Bourbon Sue (Roxi dLite), som en Burlesque Assassin av ingen mindre än Johnny Valentine. Hon slås sig ihop med sedesamma Koko La Douce (Koko La Douce), och livliga Bombshell Belle (Kiki Kaboom), i sitt livs största äventyr. Men tiden rinner ut, och den fria världens öde står på spel, The Burlesque Assassins ger sig in i ett spel med sina liv som insats för att avslöja en dödlig komplott som går ut på att förslava världen och för att förstöra dem tyranniska krafterna som hotar oss alla.

The Burlesque Assassins är den första långfilmen av kanadensiska författaren / regissören Jonathan Joffe, vars tidigare kortfilmer har resulterats i 20 utmärkelser och visats på över 50 festivaler runt om i världen. Filmad i april 2011 i Calgary Kanada, var Burlesque Assassins producerad med stöd av Telefilm Kanada och Superchannel. Och det viktigaste är utan det stödet och generositeten från den internationella Burlesque Samfundet hade The Burlesque Assassins aldrig blivit av.
Filmen innehåller framträdanden av burlesk stjärnor från Italien, Tyskland, Nederländerna, England, USA, och stjärnan av 2010 International Queen Of Burlesque, Roxi D’Lite!
newfilm_TheBurlesqueAssassins_cover

Regissören Jonathan Joffe kommentarer om The Burlesque Assassins och anknytningen till Rockabilly…

Rockabilly är en stor del av The Burlesque Assassins. Vår huvudperson (spelad av Queen Of Burlesque 2010 Roxi D’Lite) är Bourbon Sue, en tuff rockabilly tjej vars jobb är förföra män på sin lokala juke joint och råna dem senare i en gränd. Hon är en av 50-talets bad girl. MC jacka, byxor, Bettie Page lugg. Det är bilden av Bourbon Sue på vår affisch. Så rockabilly är jäkligt viktigt.

Det är en burlesk film, så i teorin hade vi kunnat återspegla vilket årtal som helst från 1900-talets början till mitten av 60-talet. Men för mig skulle det vara 50-talet och det skulle vara Rockabilly. Musik, kläder, bilar, hela paketet i allmänhet. Det är så perfekt för denna typ av film. Det handlar framför allt om filmer från 50-talet, särskilt B-filmer. Det var viktigt för mig att publiken förstått att detta är en B film. Min dröm skulle vara att titta på detta på en enhet i. Det finns tillräckligt med indie filmer ute som tar sig själva på allvar. Låt oss ge publiken en paus och bara låta dem ha kul. Heta kvinnor, häftiga bilar, en nazist Atom Death Ray och bra musik. Det är vad The Burlesque Assassins handlar om.

Jonathan Joffe, director, The Burlesque Assassins

KÖP – HYR – SE TRAILER

Du kan hyra och köpa filmen direkt här genom att klicka på “Rent Movie” för att hyra den, “Buy Movie” för att köpa den. Du kan också klicka på “Preview Trailer” för att se trailern.
Textade versioner av filmen finns både som hyr-version och köp-versionen.
Text: Finska, Franska, Tyska, Italienska, Polska och Spanska.

The Burlesque Assassins på nätet:

Hemsida: http://burlesqueassassins.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Burlesque-Assassins/195377843827439
Twitter: https://twitter.com/BA_film
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1876267/

LÄS / LADDA NER PRESS RELEASESEN (Formatet är i PDF, öppnas i nytt fönster)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *