Reportage

ICMS Motorklubb bjöd på en heldag

By  | 

Den nyetablerade motorklubben IronCross Motors Of Sweden i Hultsfred arrangerade en heldag lördagen den 8:e augusti på deras motorgård som ligger i Bredshult en liten bit utanför Hultsfred, dagens aktiviteter bestod av mångkamp med flera olika utmaningar. Kvällens aktiviteter bestod av trevligt sällskap, alkoholhaltiga drycker och musik.

Ladan som de har renoverat består nu av en trevlig bar, gott om sittplatser och dansgolv samt en scen som senare på kvällen intogs av en trubadur. Under kvällen var det en dj som stod för musiken, lite då och då väcktes rökmaskinen som puffade ut like rök för de som släppte loss på dansgolvet. Utanför ladan stod försäljare från en nyöppnad retrobutik och sålde kläder samt andra prylar. Jag återkommer till denna butik framöver.
Parkeringen som bestod av igenvuxna skogsvägar fanns där alla möjliga fordon, från stylade 240 till Cadillac etc. Men tyvärr var det en hel del “svenssonbilar”… Besökarna bestod av en blandad skara, raggare, bikers och Svenssons från omnejden och Vimmerby samsades och hade en trevlig dag och en rolig kväll. Enligt källor har det inte varit så många besökare som det var denna dagen och kvällen, vilket är en positiv prognos för motorklubben.

Har du vägarna förbi någon kväll när ICMS har fest, sväng in och hälsa på.
ICMS Motorklubb bjöd på en heldag
Om IronCross Motors Of Sweden.
IronCross Motors of Sweden är en nystartad motorklubb som sysslar i huvudsak med bilar, men även MC folk är välkomna i klubben. Alla som har ett motorintresse är mycket välkomna att vara med. Dem anordnar träffar, tillsammans med både andra bilklubbar, men även MC-klubbar. Samt även anordna “tävlingar” såsom, landsvägskörning och “streetrace” i en mer primitiv anda.

(Tyvärr glömdes kameran hemma, så inga foton finns från denna kväll)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *