Nöjesnytt

Sebastian Bogensperger tar över mikrofonen i Boppin B efter Michael Treska

By  | 

Michael Treska tog över mikrofonen efter Markus Gleim 1997 och har sedan dess frontat Boppin’ B med sin fantastiska sångröst, i slutet av 2012 beslöt Michael sig för att sluta i bandet.

Michael TreskaBoppin’ B har spelat sedan 1985 men det var inte förrän 1997 som Michael “Micha” Treska klev in i bandet och tog över mikrofonen efter den dåvarande sångaren Markus Gleim som hade bestämt sig för att lämna bandet. Sedan dess har Micha och Boppin’ B givit ut 7 albums plus ett ex antal singlar m.m. och tillsammans avverkat tusentals spelningar runt om i Tyskland, Europa och även i USA.
Boppin B gick ut redan i oktober 2012 att Micha skulle hänga av sig kavajen och lägga upp sina rock ‘n’ roll skor på hyllan en går för alla i slutet utav året.
Det sista som Micha spelade in med Boppin B var den senaste skivan “Monkey Business” från 2012 som tog sig in på den tyska topplistan Die Deutsche Alternative Chart (German Alternative Charts) upp till plats 9.
Sebastian Bogensperger

Vem skulle kunna efterträda Micha?

Övriga medlemmarna i bandet kände att dem inte kunde annonsera i tidningar eller något liknande efter en ny sångare, detta vore inte rättvist mot Micha, han efterlämnade sig trots allt ett stort tomrum och ett arv.  Letandet fick sin början och  många provspelningar gjordes med många duktiga sångare men till slut efter en del vånda så var det Sebastian Bogensperger som kändes mest rätt för jobbet som sångare för Boppin B.
Förutom att Sebastian är en duktig sångare är även veteran inom musiken så är han en gammal vän till bandet och bor på samma ort som övriga bandmedlemmarna.

 

Sebastian Bogensperger, den nya sångaren i Boppin B.

noje_boppinb--Michaslutar-newbandphoto

Strax före Micha lämnade bandet, tog Boppin B tillfället i akt och filmade två magnifika videor låtar från senaste och sista skivan med Micha “Monkey Business”.

Här är låten “Change My Life”.
[responsivevideo]

[/responsivevideo]

Här är den andra videon “Enjoy The Silence”
[responsivevideo][/responsivevideo]

Boppin B egna hyllning till Micha..
[responsivevideo][/responsivevideo]

Och för er nyfikna på den nya sångaren Sebastians sångröst så här har ni ett klipp när Sebastian frontar Boppin B![responsivevideo]
[/responsivevideo]

BadAssLifestyle.se tackar Micha för alla insatser han har gjort genom åren med Boppin B, utan några som helst tveksamheter så var han en av dem bästa sångarna inom genren!
Tyvärr har vi inte fått äran att recensera eller lyssna på “Monkey Business” förutom dem låtar som ligger på youtube men det lilla vi har hört så gör Micha sorti med stil!

Boppin B’s hemsida: www.boppinb.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *